Jarní úklid na solárním panelu

05 03 15 - 11:13 Použité značky: ,

Jaro je tu, slunce svítí a nabírá na síle, ale špína na povrchu Vašich solárních panelů brání ve výrobě a díky tomu zbytečně přicházíte o nemalé peníze! Rádi Vám pomůžeme o tyto zisky nepřicházet!

Naše společnost Nanocleansolar se zabývá právě profesionálním čištěním povrchu solárních panelů za účelem udržení vyššího výkonu Vaší solární elektrárny.

Pokud povrch panelů není mytý déle než rok, panely jednoduše vyrábějí méně. Ztráta může být 2-15% v extrémním případě až 40%!

Mytí povrchu panelů přináší 2 hlavní přidané hodnoty:

Ekonomická přidaná hodnota je logická - díky čistému povrchu solární panely jednoduše vyrábějí víc a již za několik týdnů vyrobí čisté solární panely vyšší zisk, který pokryje náklady na mytí, a při tom efekt umytých panelů zůstává po několik měsíců!

Technická přidaná hodnota je zřejmá - udržování čistého povrchu panelu a rámu prodlužuje životnost panelu a snižuje pravděpodobnost poruch a reklamací.

Věděli jste, že ptačí trus způsobuje zahřátí článku s následkem výrazného poklesu výkonu celého panelu a stringu? Plísně a mechy můžou narušit izolaci panelu a může dojít k zatečení vody a následnému skratu.

Většina výrobců solárních panelů doporučuje údržbu povrchu panelů minimálně 1x ročně. Pokud se při reklamaci prokáže, že panel nikdy nebyl udržován může to vest k zamítnutí reklamace. Toto víme z naší 4. Leté zkušenosti provozování velkoobchodu s fotovoltaickými komponenty.

Pokud máte zájem o nabídku na číštění Vaší solární elektrárny neváhejte nás kontaktovat na emailu: info@nanocleansolar.com nebo na telefonním čísle 722 914 684.