Přivítejte jaro s čistými panely!

31 03 17 - 10:37

Zima už je dávno pryč, minulý týden oficiálně začalo jaro a my se tak můžeme těšit na víc a víc slunce každý den. Pro maximální využití energie slunečních paprsků je potřeba nezapomínat na údržbu Vaší fotovoltaické elektrárny. Neváhejte se na nás obrátit a domluvit si s námi čištění Vaší elektrárny, právě teď je ideální čas.

Za minulý rok 2016 jsme toho zvládli víc než dost. Vyčistili jsme elektrárny s celkovou plochou přes 450 000 m2. Pracovali jsme na celé řadě projektů v Čechách a v Německu s výkonem od 5 kw až do 14 MW a více. Naším největším loňským projektem bylo čištění FVE Stříbro s výkonem 13,6 MW. V Německu jsme čistili například střešní FVE Vanselow a Kruckow (obě s výkonem přes 1MW) a celou řadu dalších menších elektráren. Reference a fotografie k jednotlivým projektům najdete na našem facebooku nebo našich webových stránkách nanocleansolar.com.

Naše týmy si poradí s různými druhy elektráren - ať už se jedná o střešní či pozemní instalace, polykrystalické nebo amorfní panely. Panely čistíme 100% ekologicky, pomocí vysokorychlostních kartáčů a demineralizované vody. Udržování čistého povrchu panelu nejen prodlužuje jejich životnost, ale také pomáhá předcházet ztrátám, k nimž dochází v důsledku znečištění.

Naše týmy techniků již zahájily sezonu a termíny na jaro se rychle plní. Domluvte si s námi termín čištění Vaší elektrárny už nyní. Rádi Vám připravíme nezávaznou cenovou nabídku, poskytneme Vám všechny informace a domluvíme s Vámi předběžný termín už teď!

Komentářů: pět

Komentáře čekají na schválení.



(optional field)
(optional field)

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible until it has been approved by an editor.

Zapamatovat si osobní informace?
Poznámka: všechny HTML tagy kromě <b> a <i> budou odstraněny. Odkazy a maily stačí vložit zapsáním prostého textu.