Přivítejte jaro s čistými panely!

31 03 17 - 10:37

Zima už je dávno pryč, minulý týden oficiálně začalo jaro a my se tak můžeme těšit na víc a víc slunce každý den. Pro maximální využití energie slunečních paprsků je potřeba nezapomínat na údržbu Vaší fotovoltaické elektrárny. Neváhejte se na nás obrátit a domluvit si s námi čištění Vaší elektrárny, právě teď je ideální čas.

Za minulý rok 2016 jsme toho zvládli víc než dost. Vyčistili jsme elektrárny s celkovou plochou přes 450 000 m2. Pracovali jsme na celé řadě projektů v Čechách a v Německu s výkonem od 5 kw až do 14 MW a více. Naším největším loňským projektem bylo čištění FVE Stříbro s výkonem 13,6 MW. V Německu jsme čistili například střešní FVE Vanselow a Kruckow (obě s výkonem přes 1MW) a celou řadu dalších menších elektráren. Reference a fotografie k jednotlivým projektům najdete na našem facebooku nebo našich webových stránkách nanocleansolar.com.

Naše týmy si poradí s různými druhy elektráren - ať už se jedná o střešní či pozemní instalace, polykrystalické nebo amorfní panely. Panely čistíme 100% ekologicky, pomocí vysokorychlostních kartáčů a demineralizované vody. Udržování čistého povrchu panelu nejen prodlužuje jejich životnost, ale také pomáhá předcházet ztrátám, k nimž dochází v důsledku znečištění.

Naše týmy techniků již zahájily sezonu a termíny na jaro se rychle plní. Domluvte si s námi termín čištění Vaší elektrárny už nyní. Rádi Vám připravíme nezávaznou cenovou nabídku, poskytneme Vám všechny informace a domluvíme s Vámi předběžný termín už teď!